ADANA / ALADAĞ - Gerdibi Ortaokulu

Gerdibi Ortaokulu

GERDİBİ MAH. GERDİBİ SK. NO 225 İÇ KAPI NO A ALADAĞ / ADANA
Vizyon
Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımının yanı sıra, bu bilgi, beceri ve teknolojiyi yaratıp üreten bireyler yetiştiren, Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmenin yanı sıra ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
4 Eylül 2023 tarihinde yapılan bursluluk sınavlarında 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Saatler
İlkokul 08:30 ile 14:00 saatleri arasında, Ortaokul 08:30 ile 14:50 saatleri arasında (8.Sınıf DYK kursları hariç)
KALORİFER
Ulaşım
KARAYOLU-Sabah 07:00 da köyden kalkan ve aynı gün 14:15 gibi Adana merkezden dönen Adana Büyükşehir belediye otobüsü bulunmaktadır (Sadece pazar günü köyden saat 16:00 da Adana´ya gitmektedir.(Saatler güncellemeye göre değişebilir).
Servis Bilgisi
KARAYOLU-Sabah 07:00 da köyden kalkan ve aynı gün 14:15 te Adana merkezden dönen Adana Büyükşehir belediye otobüsü bulunmaktadır (Sadece pazar günü köyden saat 16:00 da Adana´ya gitmektedir.(Saatler güncellemeye göre değişebilir).
GERDİBİ MAHALLESİ ALADAĞ/ADANA
Okulumuz İlçe merkezine 40 km; il merkezine 100 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2021-2022 Eğitim öğretim yılında Akıl ve zeka oyunları il turnuvasına 4 öğrencimiz katılım sağlamıştır.
TUBİTAK 4006 Bilim fuarına her yıl katılım sağlanmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Temel eğitimde 10 bin okul projesi kapsamına alınmıştır.